(Foto’s/video) De politie is zaterdagavond gealarmeerd voor een dreigende situatie op de Pastoor Rieterstraat in de wijk Boshoven.

In de woning had een van de bewoners huisgehouden met een bijl. Werkelijk niets was bespaard gebleven. Zowel op de boven- als de benedenverdieping zou hij alles in stukken hebben geslagen. Van meubels tot de tv.

Het huis wordt bewoond door twee personen. De medebewoner van de verdachte wist zichzelf in veiligheid te brengen. Hij werd opgevangen door buurtbewoners.

De politie kwam met 4 eenheden ter plaatse, waaronder twee hondengeleiders. Met een schild en helm betraden de agenten de woning. Eenmaal binnen troffen ze wel een ravage aan, maar geen verdachte. Die was inmiddels gaan lopen.

De politie is inmiddels een zoekactie gestart.

Update

De politie heeft de zaak overgedragen aan het zorgkader.

Video via Youtube

https://youtu.be/CEmqCigx_SU

2 REACTIES

  1. Dat soort halve garen laten wonen in een woonwijk is vragen om problemen en overlast bij omwonenden. Dat soort gasten willen niet geholpen worden en die zogenaamde zorg die er op zou zitten werkt ook van geen kanten. Nog een geluk bij de omwonenden dat die leipo de gaskraan niet open gedraaid heeft wat je elders in het land is gebeurt. Kan je ze wel een aai over het bolletje geven en kansen blijven geven. Die zijn beter af in een gesloten kliniek. Zoveel voorbeelden van dat het fout loopt en nog wordt er niks van geleerd.

Comments are closed.