Route TruckRun 2018 bekend

Algemeen Informatie Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Als op zondag 2 september het startschot wordt gelost, zet een colonne van 225 trucks zich in beweging voor de 8e Truckrun Weert. Een toertocht voor mensen met een beperking uit Weert en omgeving.

Op die zondag nemen mensen met een beperking plaats naast de chauffeur voor een toertocht van ongeveer 64 kilometer. Ze komen door Weert – Stramproy – Ell – Kelpen-Oler – Baexem – Heythuysen -Leveroy en Nederweert. Het belooft weer een groot en gezellig spektakel te worden.

Vertrek, feest en finish

Het feestpaviljoen ligt op bedrijventerrein Kampershoek is de plek waar iedereen samenkomt: de bijrijders en hun begeleiders, de chauffeurs, de motorrijders, toeschouwers, de sponsors en de vrijwilligers. Het feest begint al bij aankomst. Naast de vele lokale artiesten mogen ze dit jaar ook
Frans Theuniz verwelkomen.

Rond 12.15 uur zal het startsein worden geven. De trucks worden om 15.30 uur terug verwacht. De colonne rijdt met een snelheid van ongeveer 30 km door het Midden-Limburgse landschap. Dat is een prettige snelheid voor de bijrijders en voor het publiek langs de kant van de weg.

Begrip

De organisatie vraagt bij voorbaat begrip van de medeweggebruikers voor de overlast en hoopt dat zij ook dit jaar spontaan hun medewerking willen verlenen aan het waarborgen van een goede doortocht voor de colonne. Jouw medemens met een beperking is er jou dankbaar voor.

Kijk voor de route en tijdstip op de website: www.truckrunweert.nl.

Klik hier voor de route (PDF)

https://iwdg.nl/2Op03ms

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie