Ondernemers v.s. gemeente Weert

Algemeen Weert 3 reacties 2 min. leestijd

Weerter ondernemer Eddy Posno heeft de gemeente Weert uitgedaagd voor een voetbalwedstrijd. Vol enthousiasme werd door wethouder Martijn van den Heuvel op die uitdaging ingegaan. Op vrijdagavond 5 oktober nemen de ondernemers van de binnenstad het op tegen de gemeente Weert, op de velden van Sportpark Drakesteyn.

Het is de eerste keer dat iemand met zo’n initiatief naar de gemeente stapt. Eddy Posno van de sportspeciaalzaak Posno-Sport: “In een gesprek met een andere ondernemer kwam de gemeente ter sprake. Heel toevallig lagen er keepershandschoenen op tafel. Toen ontstond eigenlijk spontaan het idee om met een aantal ondernemers tegen de gemeente te gaan voetballen. Ik heb gelijk de telefoon gepakt!”

Wethouder Martijn van den Heuvel is ook enthousiast over de wedstrijd. Eén van zijn speerpunten is de ontwikkeling en versterking van het stadshart van Weert. “Ik vind het belangrijk om een goede band te hebben met de ondernemers uit de binnenstad. Zo’n wedstrijd draagt daar ook aan bij!”

Wedstrijd en ‘nabeschouwing’

Om 18.45 uur trappen wethouder Martijn van den Heuvel en binnenstad-ondernemer Eddy Posno de avond af met een welkomstwoordje. Om 19.30 uur is de echte aftrap en gaan de twee teams de strijd met elkaar aan. Na afloop wordt er gezellig samen geborreld en teruggeblikt op de voetbalwedstrijd.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de teams te komen aanmoedigen!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties