Weerter Stadsbrouwerij 2 keer jarig

Foto: Proost!

Eind van deze maand is het exact 2 jaar geleden dat het eerste bier bij de Weerter Stadsbrouwerij de fles en fust in ging. Daar willen ze gepast bij stil staan.

Op zondagmiddag 30 september om 15.00 uur hebben zij daarom een paar echte Engelse pub-muzikanten uitgenodigd om deze feestelijkheid akoestisch op te luisteren met heerlijke tonen. Even weg van de kermisdrukte om gezellig in hun proeflokaal te komen genieten.

Twee jaar proeflokaal

Ongeveer een maand nadat het eerste bier in fles en fust ging, opende het proeflokaal de deuren. Dit was eind oktober 2016. Inmiddels zijn ze twee jaar verder en zijn er zeer veel leuke en positieve ontwikkelingen in het proeflokaal. Dit willen ze met jullie vieren. Speciaal voor deze gelegenheid komt Band Deville voor een semi-akoestisch optreden naar ons proeflokaal.

Dit zal zijn op zondag 28 oktober om 15.00 uur. Voor heerlijke muziek uit het hart van Amerika, en bier uit het hart van Weert moet je die middag bij ons zijn.

Band DeVille

Met “Bandeville” maakt het publiek een trip naar het hart van Amerika’s meest populaire muziek. Songs voor een breed publiek! Muziek uit de schatkamer van Willy Deville waarin blues, jazz, country en een vleug rock melodieus bij elkaar komen. Muziek van onder andere John Hiat, Ry Cooder en andere Americana- en blues muzikanten.

Voor meer informatie over band DeVille kijk op http://www.bandeville.nl/