Gamma NK Zeepkistenrace in beeld

Nederweert – (Foto’s) Zondagmiddag vond de tweede editie van de GAMMA NK Zeepkistenrace plaats in Nederweert. Het was overigens de 4e opeenvolgende keer dat in Nederweert een zeepkistenrace werd georganiseerd.

De zeepkistenrace vond plaats op het evenemententerrein van Race-Xperience Nederweert. Samen vormden ze een toevoeging voor Americana Village. Vanaf een schans op brug 15 vertrokken de deelnemers met hun eigen gemaakte zeepkistenrace naar beneden. Tijdens hun weg naar beneden werden de deelnemers aangemoedigd door tientallen toeschouwers.

In het midden van het circuit zat de jury die alles nauwlettend in de gaten hield. Natuurlijk was Mr. Zeepkist, Johan Vlemmix, ook van de partij.

Bekijk een sfeerimpressie van de zeepkistenrace.

[nggallery id=’6982′]