Nederweert – (Foto’s) Nederweert was zondag omgetoverd tot een Amerikaans dorp.

Honderden Amerikaanse voertuigen vonden hun plekje in het centrum van Nederweert. Nostalgische klassieke voertuigen van diverse merken zoals o.a. Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Corvette, Dodge, Ford, GMC enz. konden de bezoekers met eigen ogen aanschouwen. Ook mochten de bezoekers kennismaken met de makers van Hotrods en RatRods.

Naast voer voor de ogen, was er ook een keur aan eet- en drinkzaakjes waar ook de rest van de inwendige mens verwend kon worden. En ook de gehoorzintuigen werden geprikkeld door de ronkende motoren en de live-muziek van diverse bands.

Het evenement Americana Village werd verwezen met de twee andere evenementen Race-Xperience en Gamma NK Zeepkisten Race.

Bekijk een sfeerimpressie.