Man raakt bekneld tijdens het snoeien

In Altweerterheide is zondag rond 19.05 uur een man bekneld geraakt tijdens snoeiwerkzaamheden.

De man was in de achtertuin van een woning aan de Bocholterweg bezig met het snoeien van een boom. Tijdens het snoeien ging er wat mis waardoor de man bekneld kwam te zitten tussen de takken en de ladder.

De brandweer werd gealarmeerd om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. De brandweerlieden wisten via een kleine ladder een tak op te tillen waarna het slachtoffer met een helpende hand uit zijn benarde positie kon worden gehaald.

Nadat de man was bevrijd is hij nog nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel. De man had een engeltje op zijn schouder gehad, want hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de gevaarlijk hangende takken nog verwijderd met een kettingzaag.

[nggallery id=’6922′]