Bouwstart bakkerij Heerschap

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het realiseren van de nieuwe bakkerij van Bakkerij Heerschap in Nederweert.

Met trots meldt Heerschap dat ze op zeer korte termijn starten met de graafwerkzaamheden. De nieuwe bakkerij wordt gebouwd aan de Titaniumstraat in Nederweert. Wellicht heb je het al gezien, inmiddels is vanaf de Randweg Zuid (N275) namelijk al goed te zien waar zij vanaf medio 2019 hun lekkere producten gaan bakken.

De kavel is afgezet met bouwhekken en er wapperen enkele vlaggen. Ben jij nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes over onze bakkerij? Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte via de terugkerende bouwupdate: https://www.facebook.com/bakkerijheerschap/.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie