Teckelrennen in Ospeldijk

Plaats een reactie

Ospeldijk – Zondagmiddag 16 september 2018 organiseert de Nederlandse Teckelclub het jaarlijkse teckelrennen. Een evenement voor jong en oud.

Traditiegetrouw vindt dit plaats bij Hondenschool ’t Peelhofke, Meijelsedijk 119 in Ospeldijk. Dit jaar een aangepast concept waardoor er kortere wachttijden zijn in geval van grote drukte. Ook zijn er extra horecapunten en een grote tent waardoor het aangenaam vertoeven wordt voor een breed publiek. Toegang en deelname zijn gratis. Het teckelrennen start om 13.00 uur.

Wat is het doel?

Het doel van teckelrennen is om alle teckels te laten racen om de snelste tijd. Daarnaast staat plezier en een gezelligheid voorop. Teckels worden ingeschreven in verschillende klassen: puppy’s, volwassenen en senioren. Het is de bedoeling dat de teckels, onder aanmoediging van hun baasjes en andere fans, zo snel mogelijk naar de overkant van het veld racen en hiermee de snelste tijd in hun klasse neerzetten. De drie winnaars van iedere klasse worden verwend met een mooi prijzenpakket. Ook alle overige deelnemers gaan niet met lege handen naar huis. Aan het einde van de middag wordt er afgesloten met een ‘Grande Finale’. Alle winnaars van iedere klasse strijden nog eenmaal om de snelste tijd. Hiermee kan de titel ‘Winnaar ‘Teckelrennen 2018’ worden behaald.

Inschrijven/meedoen?

Iedereen in bezit van een teckel is van harte welkom om deel te nemen. Ook niet-leden zijn van harte welkom om eens kennis te maken en mee te doen. Ervaar zelf hoe leuk
het is om samen met andere teckelliefhebbers dit soort activiteiten te ondernemen. Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 12.00 uur op het terrein. Het teckelrennen start om circa 13.00 uur. Deelname is gratis.

Racen op drie velden

Gezien de grote belangstelling van de afgelopen jaren worden de races dit keer verspreid over drie velden. Hierdoor wordt de wachttijd voor de deelnemers zo veel mogelijk beperkt.

Kom kijken en aanmoedigen!

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en de teckels flink aan te moedigen. Op het terrein is van alles te zien en te beleven. Ook is er de mogelijkheid iets te eten en te drinken (tegen betaling). Zin in een gezellige en vooral sportieve middag voor het hele gezin? Kom dan 16 september naar Ospeldijk!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie