Hubert Janssen heeft zich afgelopen weekend tot koning 2019 van Schutterij St.Sebastianus Laar geschoten.

Het 82e schot was trefzeker om de vogel naar beneden te schieten. Hij zal samen met Simone Janssen het koningspaar vormen. Bij de jeugd was Sophie van Gent met het 19e schot voor het 2e opeenvolgend jaar de winnaar en is jeugdkoning 2019. De Dorpskoningin is Chantal ven Gent. Met het 19e schot haalde zij de kleine vogel naar beneden.

Voorafgaand aan het koningschieten werden 6 jubilarissen gehuldigd. Femke Stals en Frank van den Boogaert zijn 12,5 jaar lid; Toos Claessens – Driessens 25 jaar ; Harrie Houben 40 jaar en Guul Rademakers 60 jaar. Twan Korten, in juli plotseling overleden, werd postuum gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap.

De medailles werden namens de OLS federatie uitgereikt door de voorzitter van de bond EMM Theo Looijmans.