Visspeciaalzaak Dries sluit deuren

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

Visspeciaalzaak De Dries heeft haar deuren moeten sluiten. De sluiting komt geheel onverwachts.

“Met heel veel pijn in ons hart zijn wij genoodzaakt de deuren te sluiten!”, zo melden de eigenaren Natascha & David via Facebook. Ze bedanken iedereen die voor hen de afgelopen jaren heeft gesteund. Ze hebben met veel passie en plezier gewerkt in de viszaak aan de Dries. Wat de exacte reden voor de sluiting is, laten ze nog in het midden.

De eigenaren en hun vis waren geliefd bij het Weerter publiek, dat is te lezen aan de reacties onder het bericht van de aangekondigde sluiting. Met enige verbazing en verdriet wordt het koppel veel succes toegewenst voor de toekomst.

In januari 2015 zijn Natascha en David deze viszaak begonnen. Het was een bestaande zaak die ze vernieuwden en vooral ook via social media onder de aandacht bracht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie