Wie wordt de opvolger van Janou Moonen, Dennis Kurvers en Sophie van Gent? Op zondag 9 september gaat schutterij St.Sebastianus Laar het schietseizoen officieel afsluiten d.m.v. het koningschieten. Leden, donateurs en de vrienden van St. Sebastianus gaan vogelschieten.

De leden om de titel schutterskoning 2019 en de donateurs om de titel: Dorpskoningin van Laar. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. Donateurkaarten zijn verkrijgbaar aan de schietboom. De Dorpskoning(in) mag een jaar lang mee met alle activiteiten van de schutterij en zelfs meeschieten op de schuttersfeesten (maar dit is geen verplichting). Daarnaast worden er onder de deelnemers diverse mooie prijzen verloot. In het kader van de regelgeving moet je om te kunnen schieten een identiteitsbewijs te tonen.

Iedereen is van harte welkom op zondag 9 september om 14:00 uur bij de Hout bempt aan de Rietstraat op Laar, in de nabijheid van café Beej Bertje (pad langs huisnummer 63). De leden van de schutterij verzamelen om 12:45 uur bij de Hout bempt. Het koningspaar 2018 wordt bij de kerk opgehaald en in een optocht gaat het dan terug naar de Hout bempt. Er is een gezellig terras en voor de jeugd een springkussen.

Meer informatie: www.sintsebastianuslaar.nl