52ste IJzeren Man cross

Foto via: Otto Plantema

Dit jaar wordt de cross van Atletiekvereniging Weert in de IJzeren Man georganiseerd op zondag 28 oktober, de eerste uit de reeks van het LIMBRA Cross Circuit in de winter van 2018/2019.

De meeste starts zijn bedoeld voor AU-leden, maar er zijn ook twee trimlopen, opengesteld voor alle lopers uit de regio, namelijk een korte en een lange cross over een prachtig parkoers, door de IJzeren Man, met stevige heuvels. Scholieren die niet lid zijn van een AU vereniging , kunnen ook inschrijven. Het programma:

10:30 uur: 8925m voor recreanten en AU leden
11:25 uur: 4315m voor recreanten en AU leden
11.55 uur: 6 starts voor junioren
14.00 uur: 4 starts voor pupillen

Voorinschrijving t/m 23 oktober via www.inschrijven.nl. Afhalen startnummer en na-inschrijvingen tot een half uur voor de start in Cafe Dennenoord. Er zijn geldprijzen en prijzen in natura beschikbaar voor de korte en lange cross. De jeugd krijgt ereprijzen. Schooljeugd kan zich ook aanmelden via email. Info www.avweert.nl. Contact [email protected]