Op zondag 7 oktober a.s. houdt het Toon Hermans Huis Weert weer een Open Dag tussen 11.00 en 16.00 uur. Kom eens vrijblijvend kennis maken met het Toon Hermans Huis Weert, gevestigd aan het adres Graaf Jacobstraat 1 in Weert.

Het Toon Hermans Huis Weert is een inloophuis voor iedereen die met kanker geconfronteerd wordt en zijn of haar naasten. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats. De gastvrouwen vertellen jou tijdens de rondleidingen graag wat je in het huis kunt vinden en welke activiteiten er worden gehouden. Natuurlijk staan de koffie en thee klaar.

Tussen 13.00 en 14.00 uur houdt Harry Peijs een interessante workshop c.q. lezing met als onderwerp “Wat kan yoga voor je betekenen als je met kanker te maken krijgt”. In het huis is verder een kleine expositie te zien van de haakwerken, gemaakt door gasten tijdens onze activiteit “Haak maar aan”.