De gemeente Weert laat nieuw asfalt aanbrengen aan de Zoomweg, Kruisstraat en een deel van de Meussenstraat. Voor het verkeer geldt een omleidingsroute die staat aangegeven op de gele borden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer D. van der Steen.

Zoomweg

Op de Zoomweg wordt gewerkt van maandag 8 oktober tot en met vrijdag 12 oktober. De Zoomweg is afgesloten tussen de Bocholterweg en de Heltenbosdijk.

Kruisstraat Stramproy

Op de Kruisstraat in Stramproy wordt gewerkt van woensdag 10 oktober tot en met vrijdag 12 oktober. De Kruisstraat is afgesloten tussen de Bergerothweg en de Crixstraat

Meussenstraat

Op de Meussenstraat wordt gewerkt van woensdag 10 oktober tot en met vrijdag 26 oktober. De Meussenstraat is afgesloten tussen de Maaseikerweg en de Kemperveldweg. Hier worden naast het vervangen van de asfaltverharding, ook aan beide zijden grasbetontegels aangebracht.

De aanwonenden ontvangen een brief met informatie over de werkzaamheden.

1 REACTIE

  1. Neem dan ook maar gelijk, als men toch aan de Zoomweg begint, de gehele Heltenbosdijk mee tot en inclusief de brug over de Tungelroyse beek, want dat is ook één grote gatenkaas.

Comments are closed.