De Stadskantien geopend

(Foto’s) Zondag is in Cwartier de nieuwe Stadskantien geopend. Dit gebeurde in aanwezigheid van wethouder Van den Heuvel.

In de Stadskantien ben je welkom voor een (h)eerlijke lunch: vertrouwd, maar anders dan anders. Pure ingrediënten in bijzondere combinaties.

Mark Horsen en Sharon Hendriks van Amusant, dat ook sinds 2015 is gevestigd in Cwartier, zagen hun kans om hun succesvolle onderneming uit te breiden. De Stadskantien is gevestigd in het oude gemeentehuis van Weert, Cwartier. Het eten wordt bereid in de keuken van de voormalige kantine. “De sfeer is gewoon, gezellig, laagdrempelig. Zoals een ontmoetingsplek moet zijn.” zegt Sharon.

“De lunch wordt bereid met de dak-verse groenten van onze dak-akker. Verser kan niet!”, zegt Mark. “We zullen regelmatig wisselen van kaart om ons te laten inspireren door de groeten van het seizoen.”

Maar ook voor een heerlijk kopje koffie, van de Weerter koffiebrander Fascino, met huisgemaakt gebak ben je bij de Stadskantien aan het juiste adres. Kortom, een geheel nieuw lunch en koffie concept voor Weert met verrassende gerechten én ook vriendelijke prijzen!.

Het team van de Stadskantien staat vanaf maandag 8 oktober klaar om je te ontvangen met de gehele week een lekkere gratis traktatie als welkom.