Derek Ogilvie naar Munttheater

Maar liefst negen jaar lang was Derek Ogilvie te zien op de Nederlandse televisie als medium en kinderfluisteraar nadat hij in 2007 zijn debuut maakte met de succesvolle tv-show “Baby’s wil is wet.” Vele tv- en theatershows volgden.

Na een succesvolle tour in het voorjaar van zijn jubileumjaar 2018 – zijn allereerste theatershow in Nederland vond in 2008 plaats in de Theater Fabriek Amsterdam – heeft Derek besloten om in het najaar van 2018 wederom op tournee te gaan langs maar liefst 30 theaters door het hele land. Derek’s In Your Town Tour zal ook plaatsvinden in in het Munttheater van Weert.

Grijp jouw kans om contact te maken met jouw overleden dierbaren. Derek zijn dynamische persoonlijkheid staat garant voor een zeer onderhoudende show met een achtbaan aan emoties.

Goed om te weten

– Bij iedere show is er een tolk aanwezig die voor Derek en het publiek vertaalt. Ook wanneer je geen Engels spreekt of verstaat is de show dus goed te volgen.
– Toegang tot de shows voor kinderen vanaf 12 jaar is alleen mogelijk onder begeleiding en verantwoording van de ouder(s) en/of wettelijke voogd. Er worden tijdens de shows, net zoals in Derek zijn tv programma’s, gevoelige onderwerpen behandeld waarbij thema’s van volwassen aard aan bod kunnen komen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.munttheater.nl.