Meer ruimte voor Cigo van Bun

De verbouwing van de Muntpassage is begonnen en bezoekers beginnen langzaam aan steeds meer te merken van deze opwaardering van het winkelcentrum. Miss Etam opende onlangs haar nieuwe winkel in het overdekte winkelcentrum en binnenkort volgt ook Cigo Van Bun.

Cigo Van Bun gaat de huidige winkelruimte verlaten en verhuizen naar de voormalige ruimte van Xambeau tegenover de ingang van de Muntpromenade, zo’n 40 meter verderop. Met deze verhuizing biedt de kans zich aan om het nieuwste concept van Cigo toe te passen. Daarbij krijgt de winkel ook zo’n 30m2 meer vloeroppervlakte waardoor het assortiment kan worden uitgebreid en de pakketten beter kunnen worden opgeslagen.

Cigo is een speciaalzaak in rookwaren, wenskaarten, tijdschriften, prepaidkaarten en gifts voor jong en oud. Ook kun je er terecht voor voor lotto, krasloten en staatsloten. Jeu van Bun heeft deze zaak in 1974 opgericht en schoonzoon Dennis Smolenaers heeft hem in 2005 overgenomen.

De voorbereidingen zijn in volle gang en als de werkzaamheden volgens planning verlopen dan zal de nieuwe Cigo Van Bun eind november de deuren van de nieuwe winkelruimte openen.