Gedurende het winterseizoen worden ook bij schutterij Sint Job in Weert weer het windbuksschieten en de kaartavonden georganiseerd.

Bij het windbuksschieten wordt in wedstrijdverband geschoten en zijn er eindprijzen te verdienen. Bij het kaarten zijn fraaie dagprijzen te verdienen en ook hier gelden eindprijzen op het einde van de competitie. In totaal wordt er op 10 zaterdagen gestreden.

Op onderstaande datums ben je van harte welkom om aan deze activiteiten deel te nemen. Bij het kaarten betreft het Kruisjassen en Jokeren.

In 2018 ben je op de volgende datums welkom: 20 oktober, 3 november, 17 november, 3 december en 15 december. Voor 2019 mag je de volgende data in de agenda zetten: 5 januari, 19 januari, 2 februari, 16 februari en 9 maart.

Aanvang windbuksschieten 17:00 uur
Aanvang Kaarten 20:00 uur, inschrijven vanaf 19:30 uur

Locatie: Schutterij Sint Job, Kaaskampweg 7, 6004 RT Weert.