Militaire oefening

Algemeen Cranendonck Informatie Regio Reageer 1 min. leestijd

Van vrijdag 26 oktober tot en met dinsdag 30 oktober vindt er een militaire oefening plaats in de regio Cranendonck / Weert.

De oefening vindt plaats in het kader van de eindoefening van de opleiding tot militaire verkenner bij de Koninklijke Landmacht. Er wordt verplaatst door middel van militaire wielvoertuigen en overgangen zoals bruggen en viaducten.

Er wordt tijdens duisternis verplaatst, zo staat vermeld in de kennisgeving. Bij daglicht worden verkende objecten onder waarneming gehouden. Aan deze oefening nemen 10 personen en 5 militaire wielvoertuigen deel. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie op niet militair oefenterrein.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie