RICK viert 10-jarig bestaan

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Bij RICK, het Regionaal Instituut Cultuur- Kunsteducatie in Weert wordt vanwege het tienjarige bestaan van donderdag 25 oktober tot en met zondag 28 oktober, het jubileumfestival gehouden. Met een gevarieerd aanbod voor jong en oud is het een festival voor iedereen!

Bezoekers krijgen tijdens het Jubileumfestival uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met alles wat RICK letterlijk en figuurlijk in huis heeft. Het programma biedt voor elk wat wils. van beeldende kunst tot popmuziek. Zo zijn er elke dag bijzondere verhalen van kinderen te beluisteren. Of kan men in het nieuwe pand van RICK een theaterstuk bekijken waar dementie het centrale thema is. Ook zijn er workshops op het gebied van zang, dans en musical.

Haka experience

Een andere bijzonder programma onderdeel is op zaterdag een ‘Haka experience’ geïnspireerd door de bekende ceremoniële dans van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland. Natuurlijk is er ook veel muziek te beluisteren, met optredens van lokale bands, het Seniorenorkest van RICK & ZILVIE, een dance event, een beiaardconcert, een optreden van VIDO, coverband Mumford’s Calling en bigband Dial24. Eigenlijk te veel om op te noemen. Bij goed weer vindt het merendeel van de optredens plaats op een podium aan het St. Raphaelpad.

De programmering is te vinden op de website van RICK. Tevens kan men zich aanmelden voor leuke workshops. Kijk op www.ricknet.nl bij nieuws en agenda.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie