Ondernemers winnen voetbalwedstrijd

(Foto’s) Vrijdagavond werd op het hoofdveld van Wilhelmina’08 een voetbalwedstrijd gespeeld tussen de Weerter binnenstadondernemers en de gemeente Weert.

Weerter ondernemer Eddy Posno had de gemeente Weert uitgedaagd voor een voetbalwedstrijd. Vol enthousiasme werd door wethouder Martijn van den Heuvel op die uitdaging ingegaan.

Vrijdagavond was het moment daar. Vol enthousiasme gingen de twee ploegen de strijd met elkaar aan. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk tegen elkaar op, maar naar mate de tijd verstreek kwamen de ondernemers voor de staan. Na de eerste helft verlieten de ondernemers het veld met een 5-4 voorsprong. In de tweede helft wisten ze hun voorsprong verder uit te bouwen. De uiteindelijke uitslag werd 10-5 in het voordeel van de ondernemers.

Na de wedstrijd was het tijd voor de derde helft. Er werd onder het genot van een biertje nog gezellig nagepraat over de wedstrijd. Het belangrijkste van de avond was dat er veel is gelachen op het veld en in de kantine. Goed voor de onderlinge band tussen de gemeente en ondernemers.