Oudercollege: Mijn kind leert lezen

Plaats een reactie

De kans dat je kind uitgroeit tot een lezer die makkelijk en met plezier leest, wordt vijf keer zo groot wanneer ouders het lezen op een positieve manier stimuleren.

Maar hoe doe je dat? In deze bijeenkomst maak je kennis met de eerste leesboekjes voor groep 3 en krijg je tips waarmee je het leren lezen thuis kunt ondersteunen. Tinie Lebens geeft maandag 22 oktober om 20.00 uur een lezing bij Bibliocenter Weert. De kosten zijn 7,50 euro. Aanmelden op www.bibliocenter.nl. Je vindt de bibliotheek op Wilhelminasingel 250 in Weert.

Kansen vergroten met een factor 5

Lezen is één van de belangrijkste vaardigheden die kinderen leren. Je hebt er je hele leven voordeel bij als het je vlotjes af gaat. Kinderen die met plezier lezen, presteren beter op school. Ze kunnen de informatie makkelijker opnemen en leren zichzelf beter te redden in de toekomst. In deze lezing maak je kennis met de leesmethodes en boekjes voor groep 3.

Je doet ideeën op hoe je je kind op een leuke manier stimuleert. Je vergroot de kansen van je kind met een factor 5. Zodat het later goed en met veel plezier kan lezen. En meer kansen heeft op succes in de toekomst.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie