Programma winter-editie Foodstock

In het weekend van 21 t/m 23 december zal dit jaar voor het eerst Winters Weekend worden georganiseerd op de Markt in Weert. Het concept is bedacht door de organisatie achter Foodstock, dat naast een wintereditie van het foodtruck-festival een divers muziekprogramma verzorgt in een gezellige tent naast de kerk.

Foodstock

Het concept van Foodstock is inmiddels bekend; lekker eten dat wordt geserveerd vanuit diverse foodtrucks, voor deze wintereditie in een extra sfeervolle ambiance. Het Foodstock terrein is elke dag vanaf 12.00u geopend en gratis toegankelijk.

Muziekprogramma

In de verwarmde tent naast de foodtrucks vindt er elke dag een muziekprogramma plaats. Op vrijdag 21 december trapt de Foute Kersttruien Party af vanaf 19.00u met o.a. het Eindhovense DJ-Duo Lampegastuh dat eerder al op Lakedance, Wish & Winterpark stond. Niets is deze avond te gek en uiteraard wordt iedereen uitgedaagd om die allerfoutste kersttrui aan het Weertse publiek tentoon te stellen. Op zaterdag staat er een thuiswedstrijd gepland voor het deephouse/techno concept Ondergronds. De zondag is ook in de muziekprogrammering gereserveerd als familiedag met het Kerst Meezingfestijn. Begeleid door een zanger / pianist is iedereen uitgenodigd om zo hard mogelijk mee te zingen met diverse kerstnummers en de hits van toen & nu.

De vrijdag & zaterdag-avond in de tent zijn enkel te bezoeken met een entree-ticket. Het Kerst Meezingfestijn is evenals Foodstock Winter gratis toegankelijk.

Openingstijden

Vrijdag 21 dec
Foodstock Winter 12.00u – 21.00u entree: gratis
Foute Kersttruien Party 19.00u – 00.00u entree: € 8,50

Zaterdag 22 dec
Foodstock Winter 12.00u – 22.00u entree: gratis
Ondergronds 19.00u – 00.00u entree: € 5,00

Zondag 23 dec
Foodstock Winter 12.00u – 21.00u entree: gratis
Kerst Meezingfestijn 12.00u – 23.00u entree: gratis

www.facebook.com/WintersWeekend/