Foodtruckfestival Foodstock komt weer naar het stadspark in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto WdG - Foodstock in het stadspark

Het vernieuwde stadspark – nu Kasteelpark Nijenborgh – is dit jaar weer de locatie voor Foodstock Weert. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni kunnen bezoekers hier genieten van eten, drinken en entertainment. De toegang is zoals altijd gratis.

De naam Foodstock verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Met een aanbod van ruim 20 foodtrucks met Aziatisch, Mexicaans, Spaans, Surinaams en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast ligt de focus dit jaar ook extra op entertainment en de (live)- muziek in allerlei verschillende stijlen. Of je nou met een groep vrienden voor de vrijdagmiddagborrel komt of met het gezin op de zondag, er is voor ieder wat wils. 

Na de enthousiaste reacties van de vorige edities heeft Foodstock besloten om terug te keren in het stadspark voor weer een heerlijke editie. Een geliefde locatie voor Foodstock vanwege het vele wat er te beleven valt.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op: www.festival-foodstock.nl of op de Facebook of Instagrampagina.

De openingstijden van deze editie zullen zijn: vrijdag van 18.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 15.00 tot middernacht en zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie