Saes International te zien op RTL 7

Aanstaande zondag 28 oktober om 13.30 uur op RTL 7 wordt Saes International B.V. uit Weert in het programma GreenProject in de schijnwerpers gezet. In deze documentaire van 30 minuten kun je een blik werpen op het reilen en zeilen van Saes International B.V.. Daarnaast staat de oprichter Henk Saes centraal.

Saes International B.V. uit Weert produceert sinds 1982 toebehoren voor de grondverzet-, sloop- en recyclingbranche. Daarnaast zijn ze exclusief distributeur voor diverse marktleiders in hun segment, waaronder de Epirock Sloophamers, de Ercat betonfreezen, de XCentric Ripper en de Fractum.

Saes International B.V. heeft kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel. In de ruim 35 jaar dat Saes International B.V. actief is heeft het op diverse manieren een stempel gedrukt op bekende projecten, zowel nationaal als internationaal. Enkele voorbeelden zijn de sloop van de oude Botlekbrug, de sloop van 6 viaducten over de A27 bij Hilversum, en het uitdiepen van de haven van Curaçao.