Stookvuur slaat over naar schuurtje

Plaats een reactie

Soerendonk – (Foto’s) De brandweer en politie zijn maandag rond 12.40 uur gealarmeerd vanwege een brand aan ’t Hool in Soerendonk.

In de tuin achter een woning was een stookvuurtje vanuit een vuurton overgeslagen naar een naastgelegen schuurtje en soort opslag van o.a. houtmaterialen. De brand ging gepaard met de nodige rookontwikkeling.

De brandweer van Maarheeze kon de brand snel bestrijden via een braakliggend perceel. Achter de woning waren ook honden aanwezig. Deze konden tijdig in veiligheid gebracht. Niemand raakte gewond bij het incident.

[nggallery id=’7164′]

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je onze nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie