(Foto’s) Het verkeer op de Ringbaan-Noord in Weert heeft maandagochtend enige vertraging opgelopen vanwege werkzaamheden.

Ter hoogte van de kruising bij de St. Luciastraat werd de flitspaal voorzien van nieuwe detectielussen. Hiervoor moesten twee rijstroken worden afgesloten.

Er werden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Voor deze ochtend mocht er dus even ‘legaal’ door rood worden gereden. Maar de flitspaal kan na vandaag weer op volle kracht foto’s maken van snelheidsduivels en door-rood-rijders.

4 REACTIES

  1. De tijd dat het licht op groen staat op de doorgaande Ringbaan op dit verkeerspunt, is zeer variabel.!!
    Dit betekent dat soms na 10 seconden groen, en soms pas na 30seconden het verkeerslicht weer op rood springt.
    Als je daar niet op bedacht bent rijd je door rood…kassa € 220..!!

  2. En als je aan komt rijden vanaf de grote rotonde en rechts af wilt slaan dan springt het voor je op groen en (ruim) voor je bij de lichten bent springt het weer op oranje. Je moet daar als Verstappen door de bocht om het rood voor te blijven.

  3. Nee, geen verkeer vanaf de andere kant. Gewoon licht staat op rood, je komt aanrijden en het springt op groen en voor je bij de detectielus bent is het alweer oranje. Zelfde als je van de Luciastraat linksaf wilt. Als daar 10 wagens staan te wachten en het springt op groen moet niet 1 van die wagens 1 a 2 meter tussenruimte laten want dan springt het meteen op oranje. m.a.w. je moet bumperkleven.

  4. Nee, geen verkeer vanaf de andere kant. Gewoon licht staat op rood, je komt aanrijden en het springt op groen en voor je bij de detectielus bent is het alweer oranje. Zelfde als je van de Luciastraat linksaf wilt. Als daar 10 wagens staan te wachten en het springt op groen moet niet 1 van die wagens 1 a 2 meter tussenruimte laten want dan springt het meteen op oranje. m.a.w. je moet bumperkleven.

Comments are closed.