Blokker verstopt oranje emmertjes

(Foto’s) Vanochtend hebben medewerkers van de Blokker in Weert oranje emmertjes verstopt in de Weerter binnenstad.

De afgelopen dagen is er hard gewerkt aan een vernieuwde Blokker-winkel in de Langstraat. Na een paar dagen verbouwen gaan vandaag de deuren weer open. Dat laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan en daarom hebben ze een ludieke actie op touw gezet.

Op diverse locaties in de binnenstad staan de oranje emmertjes verstopt. Normaal blijven mensen overal netjes vanaf (althans dat is de bedoeling) als spullen van andere mensen zijn, maar wie het label aan de oranje emmer leest ziet dat de emmer mag worden meegenomen. Maar er zit meer achter, want als je met de emmer naar de nieuwe Blokker gaat mag je hem vullen met gratis spullen (met een maximum bedrag van 15 euro).

Succes met zoeken vandaag 😉

[nggallery id=’7201′]