Buurman betrapt inbreker

112 Weert 5 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) Vrijdagavond heeft er een inbraak plaatsgevonden in een woning aan de Van Halenstraat. De inbreker werd betrapt door een alerte buurman.

De getuige hoorde vreemde geluiden in de tuin van zijn buurman. Hij zag dat een man met een capuchon op over het muurtje klom met een tv. De inbreker merkte op dat hij was betrapt en zette hem op een lopen. De buurman heeft geprobeerd de inbreker bij z’n kladden te grijpen, maar de inbreker wist te ontkomen. De tv die hij uit de woning had gestolen liet hij achter.

De politie kwam ter plaatse, maar de inbreker was nergens meer te bekennen. Er werd meteen een beroep gaan op de Buurtpreventie. Men is nog op zoek naar de inbreker met het volgende signalement: jonge man, donkere kleding met muts, weggereden in Zwarte Peugeot 207 richting Ringbaan-Zuid. De auto heeft deuken aan de bestuurderszijde en heeft waarschijnlijk het bouwjaar 2004/2005 + Nederlands kenteken.

Heb je meer informatie? Bel dan met de politie Weert via 0900-8844 of bel bij spoed met 112.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties