Piepschuim komt op de A2 terecht

112 Cranendonck Opmerkelijk Regio Reageer 1 min. leestijd
Foto via: Politie Cranendonck

Budel – De politie van Cranendonck kreeg gisteren een melding dat een bestelbus met daarachter een aanhanger zijn lading verloor op de snelweg A2 tussen Valkenswaard en Weert.

Op de aanhanger stonden attributen die gebruikt worden voor o.a. grijpautomaten op kermissen, daartussen in lag piepschuim. Sommige attributen waren niet afgedekt. Door de vaart die de bestelauto maakte ‘sneeuwde’ het piepschuim op de A2. Het piepschuim lag verspreid over de rijbaan, zo meldt de politie via Facebook.

Agenten zetten de bestelbus en aanhanger aan de kant in Budel. De bestuurder werd vervolgens opgedragen om de lading af te dekken. De bestuurder kreeg wel een proces verbaal voor het niet afdekken van de lading. Dit kostte hem 380 euro (exclusief de 9 euro administratiekosten).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie