Mantelzorgers in het zonnetje gezet

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Harmonie St Joseph Weert-Zuid en Punt Welzijn organiseerden dit jaar voor het 7e jaar op rij het mantelzorgconcert. Het concert is bedoeld om een heerlijke, ontspannen middag te bezorgen voor de mantelzorgers. Mantelzorgers staan dag en nacht voor anderen klaar. Zondag werden ze daarvoor in het zonnetje gezet.

Dit keer was er gekozen voor een nieuwe locatie en een compleet nieuw programma. Het bekende Limburgse duo Thei en Marij zal zorgden voor een feestelijke sfeer. Frans Adriaens was aanwezig om onder andere zijn knipuigskes voor te dragen. Er was dit jaar dus een een variëteit aan optredens. Tijdens de optredens werden de mantelzorgers getrakteerd op lekkernijen van Kr8tig. Er moest immers ook gevierd worden dat Weert de meest mantelzorgvriendelijke gemeente van Limburg is.

Gedeputeerde van de provincie Limburg Hubert Mackus en wethouder Geert Gabriels waren aanwezig om hun waardering te uitten aan de mantelzorgers.

Video sfeerimpressie via Youtube

https://youtu.be/GAPO8A48PNk

[nggallery id=’7240′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie