Kr8tig organiseert eetmiddagen

(Foto’s) Donderdag stond de keukenbrigade van Kr8tig klaar om maar liefst 36 gasten te voorzien van een lekker bord friet met zuurvlees. Daarbij hoorde natuurlijk ook een verse salade en de eigen gemaakte appelmoes. Dit in het kader om een gezellige eetmiddag te organiseren, iets wat Kr8tig vaker gaat doen. Deze week nog won Kr8tig de Rabobank verbindingsprijs, dus het enthousiasme is nog groter geworden.

De reacties waren heel positief, men had lekker gegeten en de eerste reserveringen voor de volgende eetmiddag op 22 november staan alweer genoteerd. Bent je ook benieuwd hoe gezellig het is tijdens de themadagen van Kr8tig? Kom dan ook eens een hapje eten op de Parallelweg.

Om de twee weken organiseert Kr8tig een eetmiddag. Lekker eten voor een zeer betaalbare prijs gezellig met zijn allen in het restaurant. Houd de Facebookpagina goed in de gaten zodat je tijdig kan aanmelden.

Volgende eetmiddag

Op donderdag 22 november staat de volgende eetmiddag op de agenda. Dan kun je gaan genieten van een heerlijk soepje, stamppot met een braadworstje. Je wordt hartelijk ontvangen in een gezellige groep mensen waar je gemakkelijk een praatje mee kan maken. Want alleen aan tafel zitten is voor niemand prettig, dus ga gezellig bij ze eten en neem gerust iemand mee!

Meer informatie: https://www.facebook.com/kr8tig.nl/ en www.kr8tig.nl.

Bekijk een sfeerimpressie van de eetmiddag (door Foto Hammie).

[nggallery id=’7241′]