Marketentsters steunen Dokter Joe-Hoe

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Gisteren, zondag 4 november, werd het 28ste marketentstertreffen georganiseerd door schutterij Sint Oda Boshoven. Het jaarlijkse evenement voor alle marketentsters en soetelaarster die lid zijn van de OLS-federatie werd ook dit jaar druk bezocht.

Tijdens de officiële marketentstersmis, dit jaar gehouden in de Sint Oda kerk, werd er door de marketentsters en soetelaarsters gedoneerd voor het goede doel, Dokter Joe-Hoe.
Na de mis en een korte rondgang door de wijk Boshoven, kwam iedereen bijeen in zaal Don Bosco. Wethouder Geert Gabriels was hierbij ook aanwezig en hij benadrukte dat hij het prachtig vond dat schutterij Sint Oda deze culturele traditie in stand houdt.

Vervolgens werd door de marketentsters van schutterij Sint Oda Boshoven de cheque overhandigd aan Dokter Joe-Hoe. Er werd in totaal € 230,- opgehaald door de marketentsters en soetelaarsters en dit werd door één van de hoofdsponsors, Tuincentrum ’t Tunnelke, aangevuld tot € 300,-. Een mooi bedrag!

Na alle officiële plechtigheden barstte het feest voor de dames los in zaal Don Bosco met optredens van diverse artiesten. Aan het einde van het feest werd bekendgemaakt wie het marketentstertreffen 2019 organiseert: schutterij Ons Genoegen in Siebengewald.

[nggallery id=’7216′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie