Twee fietsers gewond na aanrijding

112 Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Maarheeze – (Foto’s) Maandag zijn de hulpdiensten rond 12.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Maarheeze.

Een auto kwam vanuit de Spechtenlaan gereden en had het voornemen om de Koenraadtweg op te rijden. Naast de Koenraadtweg ligt ook een fietspad waar op dat moment een man een vrouw fietsten. De auto zag de twee fietsers over het hoofd waarna een botsing ontstond.

De fietsers kwamen ten val. Ze zijn ter plaatse behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd. De schade aan de auto was o.a. een deuk in de motorkap en kentekenplaat.

[nggallery id=’7215′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie