(Foto’s/video) Donderdag 1 november opende de nieuwe wijkapotheek, DA Drogisterij & Parfumerie Leuken officieel haar deuren.

Ondernemers en apothekers Ferhat Ak en Bart Jansen geloven in de combinatie apotheek en drogist. Samenwerken op het gebied van (farmaceutische) zorg, gezondheid, lifestyle en beauty. In het nieuwe Gezondheidscentrum Leuken werken de o.a. de huisarts, fysiotherapeuten, diëtisten en andere professionals in de zorg én de apotheker straks samen onder één dak. Dit betekent korte lijnen en snel schakelen rondom gezondheid, medicatie en preventie.

“Wij zijn de apotheker en drogist met aandacht voor u. We willen graag weten hoe we u het beste kunnen helpen. Daarom nemen we graag de tijd voor uw vragen en geven u persoonlijk advies en handige tips”, aldus de medewerkers. Je kan vanaf vandaag kennismaken met het enthousiaste team van Wijkapotheek DA Drogisterij. Dan profiteer je ook nog eens van 25% openingskorting op veel van de producten.

De wijkapotheek, DA Drogisterij & Parfumerie Leuken werd donderdag officieel geopend door wethouder Van Eijk en het was meteen ook een drukte van belang.

Video opening (via Stefan Video Productions)

https://youtu.be/kj2xgrHzKlM