Overname Café Aod Bosseve

Café Aod Bosseve wordt per 1 januari 2019 overgenomen door twee nieuwe kasteleins, dat maken de huidige uitbaters Joost en Jordy donderdagavond bekend via Facebook.

Acht jaar geleden begonnen Joost en Jordy aan hun horeca-uitdaging bij Café Don Bosco en vier jaar geleden verhuisden ze naar de Boshoverweg om daar Café Aod Bosseve te starten. En met succes. Na een verbouwing wisten ze het cafe tot een goede, gezellige en sfeervolle horecagelegenheid te maken.

Echter zijn er gezondheidsproblemen die nu roet in het eten gooien. Na “héééééél veel denken” hebben ze besloten om het horeca avontuur te beëindigen.

Nieuwe uitbaters

Donderdag maken Joost en Jordy bekend dat ze twee kersverse en ervaren horecatoppers hebben gevonden om het succesvolle cafe voort te zetten zodat Boshoven blijft bruisen. Het zijn de broers Noël en Marco Veugelers. Ze hebben ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur, en staan te popelen om te beginnen.

Vanaf begin december zul je Joost en Jordy samen met Noël en Marco treffen bij Café Aod Bosseve. In deze maand willen ze de gasten graag kennis laten maken het nieuwe horecaduo.