MTB Toertocht haalt € 496,40 op

Zondag 11 november hebben 629 mountainbikers deelgenomen aan de Philips van Horne MTB toertocht die volledig in het teken stond van het Van Horne jaar.

Bij de inschrijving stond een informatiestand over het onderwijsproject in Malawi. In totaal doneerde de deelnemers aan de toertocht een bedrag van € 496,40 aan dit project. Ter plaatse is de donatie door Theo Halfers namens TWC Weert overgedragen aan Jan Leenders als vertegenwoordiger van het onderwijsproject van de Philips van Horne in Malawi, die blij verrast was met de bijdrage en een grote dank uitsprak aan alle deelnemers voor hun donatie.

De unieke samenwerking tussen TWC Weert, Philips van Horne Scholengemeenschap en de gemeente Weert in het kader van het Van Horne jaar is zeer goed verlopen. Alle partijen waren na afloop zeer tevreden over de samenwerking die een vervolg gaat krijgen op zondag 2 juni 2019 tijdens de jaarlijkse “Bloem van Weert fietstocht voor jong en oud”.

Wij danken alle vrijwilligers die deze tocht mede mogelijk hebben gemaakt en in het bijzonder de 10 leerlingen van de Philips van Horne die ons zijn komen ondersteunen.
Ook dank aan alle grondeigenaren die hun gronden beschikbaar hebben gesteld; Gemeente Weert, Kuypers Kessel, Vereniging Natuurmonumenten, Waterschap Peel en Maasvallei, particuliere eigenaren in de Tungelerwallen en Vosseven, Gemeente Bocholt, Gemeente Nederweert en Limburgs Landschap.

En zeker ook een grote dank aan de sponsoren; Rabobank Weerterland en Cranendonck, Jumbo Heerschap, Gemeente Weert en participanten; Partycentrum De Sluis, Herman Litjens Vormgeving Autoschade Service Ton Tindemans, Maarse Hoveniers, Profile Tyrecenter Peter Stultiëns, Drukkerij Buijs en HetEnergiebureau die deze tocht financieel mogelijk hebben gemaakt.

De volgende editie staat gepland op zondag 10 november 2019.