Vrije verkoop kaarten DeBuut van start

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zaterdag 17 november start de eenmalige vrije verkoop voor toegangskaarten van DeBuut tussen 11.00 en 13.30 uur bij café de Tramhalt Maasstraat 46 te Weert. Vanaf maandag 19 november zullen de toegangskaarten te koop zijn bij Kapsalon Wigbert Maaspoort 21 te Weert en bij Goeden Tweewielers Limburglaan 1 A te Weert.

Ook dit jaar zullen er op 7 en 8 december in Gemeenschapshuis Groenewoud Kesselstraat 28 te Weert weer toppers uit Limburg en Brabant voor jullie optreden. De volgende buuttereedners zullen deze avond voor jullie zijn; Bjorn Smits, Hub Stassen, Pierre van Helden, Boy Jansen, Dirk Kouwenberg en Berry Knapen.

Kapel Vae Same zorgt ook dit jaar weer voor de muziek en Charlie Wijen zal het geheel weer aan elkaar praten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie