Opbrengst Serious Request Lifeline

Plaats een reactie

Vorige week dinsdag ging de actie 3FM Serious Request Lifeline van start. 3FM DJ’s Jorien Renkema en Rob Janssen begonnen met hun wandeltocht vanaf de Markt in Weert. Daar werden ze midden in de nacht uitgezwaaid door burgemeester Heijmans en wethouder Tessa Geelen.

De DJ’s kregen bij de nachtelijke start meteen een duwtje in de rug en een cheque van 1000 euro overhandigd. Daarna wandelden ‘Team Zuid’ via Brabant en Zuid-Holland naar Utrecht. De linkerknie van Rob is zoals hij zelf mooi zegt ‘bijna doormidden’ en Jorien heeft haar stem achtergelaten in Weert, maar het maakt allemaal niet meer uit, want ze hebben het gered! Alleen maar liefde. Moe maar voldaan wisten ze maandag de eindstreek in Utrecht te halen.

Maandagavond werd het eindbedrag van 3FM Serious Request Lifeline bekend gemaakt. De 6 DJ’s wisten €1.308.889 op te halen. Met deze opbrengst kan het Rode Kruis honderdduizenden mensen helpen. De opbrengst gaat naar 3 goede doelen, te weten: bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland en noodhulp bij oorlog en conflicten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie