3FM DJ’s uitgezwaaid in Weert

Algemeen Uitgelicht Weert 2 reacties 2 min. leestijd

(Foto’s/video) In het holst van de nacht zijn 3FM DJ’s Jorien Renkema en Rob Janssen begonnen aan hun wandeltocht voor het goede doel 3FM Serious Request Lifeline. De start van hun wandeltocht was op de Markt in Weert. Daar werden ze uitgezwaaid door burgemeester Heijmans en wethouder Geelen.

Voordat het DJ-duo vertrok richting Maarheeze kregen de DJ’s uit handen van wethouder Geelen een cheque van 1000 euro overhandigd ten behoeve van het Rode Kruis. Een mooi zakcentje om de Lifeline vanuit het zuiden van Nederland te starten. Toen de klok 3.00 uur sloeg begonnen Jorien en Rob met de wandeling die live via 3FM te volgen is. Ze lopen via Brabant en Zuid-Holland naar de eindbestemming Utrecht waar ze op 24 december worden verwacht.

Nieuwe opzet

3FM Serious Request 2018: Lifeline is helemaal nieuw van opzet en komt dit jaar bij jou in de buurt! Dit jaar dus geen Glazen Huis, maar in de week voor kerst (18 – 24 december) lopen drie teams van twee 3FM dj’s, 24 uur per dag een barre tocht door heel Nederland. Op kerstavond hopen ze allemaal aan te komen bij het hoofdkwartier TivoliVredenburg in Utrecht: de stad waar 3FM Serious Request in 2004 begon. Ook nieuw dit jaar is dat je een ‘eigen doel kunt kiezen’ waarvoor je in actie komt: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld of noodhulp bij oorlog en conflicten.

Volgen

Je kan de actie volgen en ondersteunen via: https://www.npo3fm.nl.

Video via Youtube

https://youtu.be/pV27tYZfYyE

[nggallery id=’7384′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties