Auto botst met quad in Budel

112 Cranendonck Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Budel – (Foto’s/video) Zaterdag heeft rond 16.25 uur op de Burgemeester Van Houtstraat in Budel een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van een autogarage waren een personenauto en quad met elkaar in botsing gekomen. De automobilist die vanaf een op- en afrit de straat op wilde rijden zag een naderende quad over het hoofd. Het kwam tot een botsing waarbij de quad op z’n zijkant terecht kwam. De bestuurder van de quad raakte hierbij gewond. Hij had een helm op en daarmee was erger letsel voorkomen.

De bestuurder van de quad is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto was ongedeerd, maar flink geschrokken. De politie heeft ter plaatste getuigen gehoord en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/6MOcBTQuXMM

[nggallery id=’7365′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie