De 39ste editie van Bospop belooft een bijzondere editie te worden. Bospop 2019 zal plaatsvinden op 12, 13 en 14 juli maar in tegenstelling tot voorgaande jaren zal de derde festivaldag dit jaar geen gratis toegankelijke avond met tribute- en coverbands zijn. Bospop heeft een grote headliner weten te strikken waardoor de vrijdagavond eenmalig wordt ingeruild voor een volledige festivaldag, zo melden ze vrijdag.

Wie is dan die grote band waarvoor ze de vrijdag dit jaar zo drastisch wijzigen? Dat wordt nog niet verteld om zo de spanning een beetje op te bouwen. Twee dagen geleden kon de eerste band al bekend worden gemaakt: Level42. Maar aanstaande woensdag 19 december maken ze het grootste deel van het programma bekend waaronder ook de headliners voor iedere individuele Bospop dag.

De voorverkoop start zaterdag 22 december. Toegangskaarten, dag – en weekendtickets, en campingtickets zijn online alleen te koop bij TicketMaster.