(Foto’s/video) Vrijdagochtend rond 6.30 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijke noodsituatie in een woning aan de St. Jozefslaan.

De politie maakte zich zorgen over de bewoner van het pand. Er werd niet gereageerd op aanwijzingen om de deur te openen en men wist niet zeker of de bewoner aanwezig was ondanks dat de auto voor de deur stond en de wekker afging. Agenten probeerden met een deurram om binnen te komen, maar de bewoner had zijn slotenwerk goed op orde. De brandweer moest eraan te pas komen om te helpen bij het openen van de deur. Uiteindelijk moest de motorzaag uit de kast worden getrokken om toegang te krijgen tot de woning.

Eenmaal in de woning bleek er niemand aanwezig te zijn. De bewoner bleek elders te verblijven en er was gelukkig niets ernstigs aan de hand.

Video via Youtube

https://youtu.be/H4iJWw7q1hc

3 REACTIES

  1. Kansloos. Echt. Bel die man eerst voor je zijn huis sloopt. Welke paranoide bemoeizuchtige buurtbewoner heeft deze belastinggeld verslindende actie op zijn of haar geweten. Mogelijke noodsituatie omdat er een fokking wekker af gaat die elke morgen af gaat ???? Tering. Doe lekker normaal.

  2. Totdat je zelf ooit in een noodsitatie komt. Maar ja, wat niet weet wat niet deert (dus alleen maar kritische onzinnige reacties plaatsen)

Comments are closed.