Duikteam Budel bestaat 35 jaar

Algemeen Cranendonck Regio Reageer 2 min. leestijd

Budel – In 1983 is Duikteam Budel opgericht door een groepje fanatieke duikers. Al 35 jaar is dit duikteam actief in het zwembad van Budel maar ook in de wateren van Nederland en daarbuiten.

Geregeld zijn er clubevenementen en reizen leden in groepen naar bestemmingen over de hele wereld om te duiken. Daarnaast wordt er geregeld in Nederland gedoken, want ook daar vallen nog vaak mooie dingen te zien. Duikteam Budel bestaat redelijk stabiel uit ongeveer 50 leden.

Nu de club zo lang bestaat wordt dat gevierd met een aantal evenementen die vooral voor leden en hun gezin bedoeld zijn zoals een feestavond, een duiksafari in een oude mijn en…. Maar ze willen ook iets speciaals doen voor alle duikers die lid zijn geweest.

Tijdens de 35 jaar dat de vereniging bestaat zijn er leden bijgekomen en hebben leden de club verlaten. Voor de laatste groep willen ze iets aparts organiseren. Duikteam Budel nodigt hen daarom uit op de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari 2019 vanaf 20.00 uur. Dus ben je ex-lid van DTB meld je dan vóór 28 december aan via [email protected].

Als je geen lid bent (geweest) en je bent geïnteresseerd in duiken, gezond van lijf en leden en boven de 18 jaar neem dan contact op via de website www.duikteambudel.nl voor een kennismaking.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie