Spaar bij Jumbo voor korting bij Bospop

Algemeen Spotlight Reageer 2 min. leestijd

Actie – In de Heerschap krant ‘Komt van de bakker’ was al te lezen dat Bospop en Jumbo Heerschap een unieke samenwerking zijn aangegaan. Een samenwerking waarbij klanten van Jumbo Heerschap kunnen sparen voor korting op een festivalticket.

Snow Patrol, Sting & John Fogerty op Bospop 2019

De 39ste editie van het Bospop festival vindt plaats op 12, 13 en 14 juli. Naast bovenstaande headliners zijn inmiddels ook bevestigd: Nile Rodgers & Chic, Skunk Anansie, Kodaline, Richard Ashcroft, Matt Simons, My Baby, Living Colour, The Specials, Foreigner, Level 42 en Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience. Meer namen & tickets: www.bospop.nl.

Sparen bij Jumbo Heerschap

Om de toegang voor lokale bezoekers laagdrempelig te houden kan van 16 januari t/m 26 februari bij de Jumbo Heerschap winkels gespaard worden voor €20,- korting op een Bospop dagticket. Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaal je geen €72,- maar slechts €52,- incl. bespreekkosten.

Bij iedere € 20,- aan boodschappen ontvangen klanten een spaarzegel. Gedurende de spaarperiode zijn er ook speciale promotieproducten waarbij de klant een extra zegel ontvangt. Van 30 januari tot en met 12 maart kun je met een volle spaarkaart een dagticket kopen bij de Jumbo Heerschap winkels waar de korting direct verrekend wordt. Als klant kies je zelf voor welke dag jij het dagticket koopt.

Wees er snel bij want op=op, er wordt een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie