Fietsster lichtgewond na aanrijding

112 Weert 1 reactie 1 min. leestijd

(Foto’s) Dinsdagmiddag heeft op de rotonde Maaseikerweg / St. Maartenslaan een verkeersongeval plaatsgevonden.

Een automobilist had een naderende fietsster over het hoofd gezien waarna de fietsster tegen de auto botste. De fietsster kwam ten val en raakte lichtgewond aan haar been. Ze is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Omstanders die het hadden zien gebeuren boden samen met de bestuurder eerste hulp aan de vrouw. De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval en ondersteunde bij de afwikkeling.

[nggallery id=’7321′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie