Hoogste punt kazerne Stramproy

112 Algemeen Brandweer Weert Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s/video) Bij de bouw van de toekomstige brandweerkazerne aan de Bergerothweg is deze week het hoogste punt bereikt. Dinsdagmiddag kwamen genodigden bijeen om dit feestelijke moment te vieren.

Om het bereiken van het hoogste punt officieel te vieren, liet burgemeester Heijmans de vlaggen vanaf het hoogtepunt van brandweerkazerne naar beneden zakken. Dit gebeurde na de toespraken van burgemeester Jos Heijmans, brandweercommandant Paul van Mullekom en postcommandant Dick van Aggel. Na de officiele handeling werd er met alle aanwezigen getoast op een “prettig verblijf voor de brandweermensen en daarmee dus een veiliger Stramproy.”

Voortgang

Inmiddels wordt er zo’n 30 dagen gebouwd door Van Der Horst aannemers aan de nieuwe brandweerkazerne. Naar verwachting zal de brandweerkazerne in april 2019 in gebruik worden genomen. Daarmee wordt de tijdelijke brandweerkazerne aan de Wilhelminastraat weer buiten gebruik gesteld en verplaatst alles zich richting Bergerothweg. Met de komst van de nieuwe huisvesting kan Brandweer Stramproy weer jaren vooruit.

Video via Youtube

https://youtu.be/1uEGaJWHKQY

[nggallery id=’7382′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie