Drie gewonden bij ongeval in Stramproy

Stramproy – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn omstreeks 18.10 uur gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval met beknelling op de Frans Strouxstraat in Stramproy.

Een personenauto met daarin drie inzittenden was van de weg geraakt. De auto (met kentekenplaat uit Litouwen) kwam uit de richting van België. Aan de sporen was te zien dat de auto enkele tientallen meters over het fietspad had gereden en vervolgens tegen een boom is gebotst. Door de klap kwam de auto op z’n zijkant tot stilstand.

De brandweer kwam ter plaatse om de inzittenden uit het voertuig te halen. Ze zijn alle drie overgebracht naar het ziekenhuis. Twee personen waren lichtgewond geraakt. Vermoedelijk is er drank in het spel geweest. De politie is daarom ook meegereden naar het ziekenhuis.

De weg is afgesloten voor het verkeer. De politie doet nader onderzoek naar het ongeval.

Video via Youtube

https://youtu.be/Rlf6gCiRdXc