(Foto’s/video) Donderdagmiddag is in de Magdalenastraat een defect aan de waterleiding ontstaan. Door de gesprongen waterleiding kwam een deel van de straat blank te staan.

Onlangs zijn in de wijk Groenewoud werkzaamheden uitgevoerd ten behoeve van de vernieuwing van het waterleidingnet. Echter de leiding waaraan het defect is ontstaan betreft nog een oud stukje waterleiding dat in de jaren 60 is aangelegd.

Een aantal huishoudens in de omgeving van de Magdalenastraat en Overweertstraat zullen het de komende uren zonder leidingwater moeten doen. Een monteur van WML is ter plaatse om het probleem te verhelpen. WML verwacht dat het defect vanavond rond 19.00 uur is hersteld.

Het betreft het vierde waterlek in de maand december. Eerder sprong al twee keer een waterleiding op de Nassaulaan en een keer op de Annemoonhof.

Video via Youtube

https://youtu.be/Si3LIhoYlmc